Amerikansk Hare

Amerikansk Hare

 

500 gram   hakket flæsk og kalv

1  stort revet løg

1 æg

15o gram flødeost naturel

2 spsk. rasp

1tsk salt

½ tsk. hvid peber.

½ tsk. reven muskat

½ tsk. tørret rosmarin

Desuden 2 til 4 spsk. Tomapure

4 – 6 skiver bacon

3- 4 store skrællede kartofler

2 tsk. timian

2 spsk. Olie

1dl. bouillon eller hvidvin.

 

Tilberedning

Rør farsen sammen af de nævnte ingredienser den bliver ret fast.

Tænd ovnen på 225 grader.

Smør et ovnfast fad med lidt af smørret , form 2/3 del af farsen som et brød, hvorefter det lægges i et fadet, tryk den dyb rille i farsen og kom tomatpureen i læg resten af farsen over som et låg og glat sammenføjninger helt ud så der ingen revner er, læg baconskiverne over farsen

Del kartoflerne i kvarte og læg dem omkring farsen og drys med timian og salt,

og kom lidt smør over dem,hæld bouillon eller hvidvine ved og sæt fadet i oven i 3/4 time.

Tilbehør til Haren kan være agurkesalat og æblegele

Eller en portion Bedstemorsalat ”Finsnittet Icebergsalat i flødedressing”

 

Skriv et svar