SCHWEIZER- KOTELETTER

 

(  4 -6 personer )

6 stk.                tykke koteletter uden ben
1 spsk.             dijon sennep
2-3 skiver        røget skinke
4-6 skiver        mild ost
hvedemel, salt og  peber fra kværn
1 stk.                 æg
rasp
100 gram         smør

Tilberedning

Skær eventuel overflødigt fedt af koteletten skær derefter en lomme i fedtsiden,
smør indvendig med sennep . Læg en halv skive skinke og en hel skive ost i hver lomme. luk derefter lommen med en kødpind eller tandsikker.

Vend koteletterne i melet som er krydret med salt og peber, og derefter i det sammenpiskede æg, for til slut at vende dem i raspen

Steg koteletterne  6-8 minutter på hver side.

De færdige koteletter serveres med løse ris eller en grønsagsblanding

Ønsker du sovs til retten ,så afkoger du blot panden med lidt bouillon , fløde eller vin , og servere den færdige sovs til koteletterne.