Fyldte æg
( 6 personer )
Ingredienser
6 stk. mellemstore æg
15o gram rejer
1 glas sort kaviar
2 stk. mellemstore tomater
6 stk. saltblade
Tilbehør
Græsk fuldkorns fladbrød med olivenolie og frisk oregano
Tilberedning
Æggene koges i 10 minutter når de er afkølede pilles de , halveres hvorefter blommen forsigtig tages ud, og avokadofyldet kommes i en sprøjtepose og fyldes i de halverede æg.
Til hver person portionsanrettes 2 halve æg med fyld og der pyntes med optøee rejer, kaviar salatblade og tomatbåde.
Servering
De fyldte æg serveres som kold forret med .varme krydderurtebrød.
Avokadofyldet
( 6 personer )
Ingredienser
200 gram avokadokød
3 spsk. Cheasy Friskost med løg og krydderurter ( 15 % )
1 spsk. citronsaft
lidt salt
Tilberedning
Avokadokødet blendes og friskosten tilsættes