DAGBOG APRIL

Søndag den 15.

 

Så blev det søndag og den første halvdel af april er forsvundet inden man ved af det . Her til morgen ligger der en let tåge over landskabet , en tåge som udmærkeligt glider over til en skyet men vindstille oplevelse. Temperaturen ligger på 9 graders varme og der er en luftfugtighed på 72. men det går mod vår og livet går videre.

Der grønnes derude

Efter et vel overstået morgenmåltid og klargøring af middagsmåltidet som denne 3. søndag i april står på vinterens sidste portion Gullaschsuppe hentet ud fra fryserens dyb.

 

Jeg vil først kigge tilbage på ugen som er ved at rinde ud.

Tirsdag startede jeg op med at gå til hyggedans på Skovvangsvej det blev en dejlig oplevelse i selskab med tidligere og nye dansepartnere.

Fredag besluttede jeg mig for at afprøve min nyindkøbt cykel det blev til knap 30 km i det smukke men disede forårslandskab.

Jeg standsede op her ved motionspladsen og afprøvede de forskellige redskaber inde jeg begav mig af sted videre på færden.


Forårsarbejdet er i fuld gang

 

 

 

 

 

På min cykeltur kom jeg også igennem  Landsbyerne Ingerslev  og Jegstrup og jeg benyttede lejligheden til at tage et billede af nedennævnte renoverede hus

Dette er Revyskuespiller Grethe Thordals ( Frk. Ingerslev’s )barndomshjem

Jeg nød cykelturen og den friske og kølige vind. Ved hjemkomsten kunne jeg konstatere at den første tur på den nye cykel blev på knap 30 km efter et styrkende bad og en let frokost, samt en morfar på et par timer var jeg klar til en stille og rolig afslutning på fredagen.

I går Lørdag besøgte jeg for første gang elektronikcentret POWER.Jeg har længe ønsket mig at benytte kunne den nye tekniske mulighed,  at kunne hente musik og nyheder via min mobil og høre det det i en god kvalitet. Så jeg besluttede mig for at købe én trådløs højtaler. Det var et godt køb, som jeg ved, jeg vil få meget glæde af både ude og hjemme.