Ingredienser
( 6 personer )
300 gram hvedemel
4 spsk. sukker
4 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
6 spsk. koldpresset bornholmsk rapsolie
2 1/2 dl. kærnemælk
2 dl. sødmælk
2 stk. æg
Tilberedning
Bland mel, sukker, bagepulver, salt i en skål. Pisk olie æg, kærnemælk og sødmælk i en anden skål. Bland derefter det hele sammen og rør det godt igennem med en håndmikser.
Kom lidt flydende smør på stegepanden og hæld lidt dej på. Når pandekagernes overflade bobler op er tid til at vende dem med en paletkniv.
Hvis i har lyst kan i blande frossen eller frisk frugt i dejen.
Ved fremstilling af Ingefærpandekager.
Tilsætter i blot 1 tsk .stødt ingefær til melblandingen, inden denne slås sammen med mælkeblandingen tilsættes denne 1 spsk. mørk sirup.