KÆRNEMÆLKS PANDEKAGER

 

Ingredienser
( 6 personer )

 

300 gram                hvedemel
4 spsk.                     sukker
4 tsk.                        bagepulver
1 tsk.                        salt
6 spsk.                     koldpresset bornholmsk  rapsolie
2 1/2 dl.                   kærnemælk
2 dl.                          sødmælk
2 stk.                        æg

Tilberedning

Bland mel, sukker, bagepulver, salt i en skål. Pisk olie æg, kærnemælk og sødmælk i en anden skål. Bland derefter det hele sammen og  rør det godt igennem med en håndmikser.

Kom lidt flydende smør på stegepanden og hæld lidt dej på. Når pandekagernes overflade bobler op er tid til at vende dem med en paletkniv.

Hvis i har lyst kan i blande frossen eller frisk frugt i dejen.

Ved fremstilling af Ingefærpandekager.
Tilsætter i blot 1 tsk .stødt ingefær til melblandingen, inden denne slås sammen med mælkeblandingen tilsættes  denne 1 spsk. mørk sirup.