DAGBOG

Dagbog uge 11

 

Vinter vejret forsætter,  termometret viser minus 2 grader men med en vindstyrke på 11 sekundmeter føles det som megen hård frost.

Foråret lader  jo vente på sig, og ligger tilsyneladende ikke lige om hjørnet.

Men uanset vårlængsel, så er der tid til at sige farvel til endnu en dejlig uge som bød på både bekymringer og glæder. Den startede jo med et besøg hos lægen både mandag og tirsdag, grunden til besøgende var jo den grimme oplevelse jeg havde fredag nat hvor jeg pludselig havde vejrtrækningsproblemer.
Tirsdag fik jeg så en aftale hos hjerte – specialisten, og her var jeg atter heldig, selv om der er lange ventetider, fik jeg en tid førstkommende torsdag kl. 06:45, så er det jo godt at jeg er morgenmand.

Onsdagen bød også på en tur til Ikea sammen med min datter Ulla der skulle have byttet noget inventar. Jeg benyttede lejligheden til at få købt et par nyde pander og lidt blomster til vindueskarmen.

Torsdag var jeg til møde i Nabolauget hvor man forsat arbejder med forskellige projekter.
Det er ligesom om de ikke kan komme ud over rampen.
Nabolauget er jo et barn, der er kommet til verden da magistraten for da Social Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune Slap Kræfterne Fri.
Om aftenen havde vi suppeaften i cafe ” Rosen ”. Vi var syv personer som nød en portion klar suppe med boller. En hyggelig aften som afsluttede med kaffe og småkager.
Fredag var så dagen som stod i Fredagscafeens tegn den stod på klargøring til aftenens forårsbal.
Min søn Per hjalp med indkøb til arrangementet og borddækningen og var primus motor hele aftenen igennem godt hjulpet af Ulla og Ditte og Bent.

Aftenens musiker var Bent Schwartz Jensen som gav de feststemte deltagere en uforglemmelig oplevelse.

Lørdagen blev brugt til afslapning, herunder en frokost hos min sygdomsramte veninde Ellen.
Lørdagen sluttede med nyde sangdagen på DR K.