Forloren Hare
Ingredienser
(til 4 personer)
350 gr. hakket svinekød 8 – 12 %
350 gr. hakket oksekød 8 – 12 %
2 tsk. groft salt
friskkværnet peber
1 tsk. enebær
2 æg
1 1/2 dl fint valset havregryn
1 1/2 dl. kalve bouillon
200 gr. bacon.
Tilberedning.
Rør kødet med salt ,peber, de finthakkede enebær, havregryn, æg, og kalve bouillonen.
Form farsen til et aflangt brød og læg det i en bradepande eller et ovnfast fad og læg den slidsede bacon hen over haren.
Sæt Haren i en forvarmet ovn ( 200 º ) i 15 minuter tilsæt derpå kalve bouillon og bag haren i yderligere 45 minuter til kødet er gennemstegt , nå du stikker i kødet skal kødsaften være klar.
Vildtsovs
2 dl. fløde 13 %
3 spsk. hvedemel
2 dl. kalve bouillon
3 spsk. rysteribs eller gele
Tilberedning
Rør fløde mel sammen i en gryde og kog det langsomt op og tilsæt bouillon til en sovsen har en passende konsistens smag sovsen til med rysteribsene tilsæt tilslut madkulør.
Tilbehør
Kogt broccoli pillekartofler og syltede tyttebær.