750 gram torskefilet
salt, peber
1 stk. citron
20 gram smør
2stk. løg
1 tsk. esdragon
2 dl. hvidvin
250 gram friske champignon
2 dl. piskefløde
1 bundt persille
Tilberedning
Drys torskefileterne med salt og lad dem trække i 5 min. Skyl dem og dub dem tørre med køkkenrulle, dryp dem derefter med saften af en halve citron.
Pil løgene og hak dem fint . Kom smørret på en dyb , svits løgene her i, indtil de er klare, anbring fileterne ovenpå løgene og drys med esdragon og reven skal af den anden halve citron.
Tilsæt hvidvinen og læg låget på fadet ,bring væsken i kog, me skru straks ned og lad retten simre 1o – 15 min.
Rens de friske champignon og drys dem over retten, tilsæt piskefløden og lad retten simre i yderligere 5 – 10 min., til fisken er mør og sovsen jævnet.
Smag retten til og drys den med hakket persille inden serveringen
Bedste tilbehør til denne ret er kogte kartofler er Ris.