SEPTEMBER

Septemberstemning Fotograferet mandag den 7. kl. 15:30

Som kompensation for de Manglende dagbogsnotater, lægger jeg nederst på siden Nogle billeder ind og lader dem tale for sig selv.

Tirsdag den 8.
I dag vågnede vi til en meget mild morgen og temperaturen sneg sig hen over dagen op på 25 graders varme. Dagens Mange gøremål startede kl. 9:00 med en gæstevisit hos Dina og Ole. Vi var inviteret på morgenkaffe i anledning af Dinas fødselsdag.
Over middag startede jeg med at klippe den nordlige af havens hække ind,  den var i årenes løb blevet lidt skæv i staturen, Dette skyldes at vi har et espalier Brombær og en stor Solbærbusk tæt på hækken, hvorved det har væres svært at følge hækkens linier.
I dag begyndte jeg også på fjerne nogle af Ipomoeaerne i udestuen, jeg tog frø af dem begge to.

Jeg brugte en del af eftermiddagen over ved vores bagbo Hanne. Hun skal have malet nogle vægge på hendes hus og jeg har lovet i hjælpe hende, jeg  startede i dag med afvaskning af træværket ,så ma vi se hvordan vejret udarter sig i morgen om jeg kan starte med at male.
Efter aftensmaden forsatte jeg oprydningen efter dagens beskæring, jeg benyttede også tiden på at kultivere havens bede.
Jeg Så nyhedsudsendelsen Kokken 21:00,

Mandag den 7.
Jeg vil nu forsøge på Opdaterer min dagbog på ny og følge den op fremover.  Af helbredsmæssige årsager har det knebet med at tage sig sammen Og få fulgt op på det daglige arbejde.
Her til morgen stod vi op til en overskyet dag, Hvor temperaturen klokken syv lå på 14 graders varme i løbet af dagen fik vi enkelte solstrejf, men også lidt byger. temperaturen steg  i løbet af dagen til 18 grader.

Jeg har brugt det meste af dagen i haven hvor Jeg har ryddet op og pakket affald til genbrugsstationen. Der var dog også tid til en indkøbstur til Metro, Bauhaus og Kvickly.
Da vi kom ned i haven gik Else i gang med at tilberede middagsmaden som i dag stod på Medisterpølse fra Kvickly. Efter middagsmåltidet tog Else Ned i fælles huset for i pynte de lagkager som de havde forberedt i går. Jeg forsatte mit arbejde i haven, men måtte holde en pause og hvorfor jeg satte mig ind og læste et par kapitler i Stieg Larsons afsluttende Trilogi > Luftkastellet der blev Sprængt <. Det er år og dag siden jeg har læst så spændende litteratur .
Så selv om der har mattet være pauser i havearbejdet har tide

n ikke været spildt!
Jeg kan fortælle at vi har haft den store glæde endnu en gang, på Tildelt kolonihaveforbundets Ærespræmie for veldreven have.

Suplerende billeder fra køkken og prydhaven

Havens Bede er Næsten ved At være afhøstet
tilbage er den flotte grønkål samt porrerne

Her hen i mod  slutningen af havesæsonen kan vi forsat havde glæde af
havens planteflor

Som det fremgår af ovennævnte billede har jeg besluttet at lave en ekstra terrasse da jeg har haft problemer med beplantningen på stedet.
Samtidig får vi en hyggekro hvor vi kan nyde haven fra en ny vinkel.

Til slut kan jeg fortælle at jeg har lavet et fotoalbum
Billeder fra år 2009
Du finder det på nedenævnte link.

Jeg gør opmærksom på i galleriet er under opbygning

www.aarhussyd.dk/