2 stk. mørbrad ca. 1 kg.
4 stk. porrer
1 fed hvidløg
250 gram champignon
2 1/2 dl piskefløde.
Tilberedning
Puds mørbradene fri for sener og hinder og skær hver i mørbrad i bøffer. Bank bøfferne let med håndroden .Smelt smørret på en pande når det er gylden brunes bøffer hurtigt på begge sidder , krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. vask og rens porrerne grundigt og skær dem i ringe. Rens champignon og skær dem i skiver. Svits nu porrer og champignon i fedtstoffet, hæld dem derefter i fadet til mørbradbøfferne. Kog panden af med fløde og tilsæt eventuelt et par dråber kulør. Hæld derpå pandeafkoget over grønsager og bøffer.
Stil retten nederst i den forvarmede ovn ( 200 ° ca 30 minutter )
Serveres med Ris eller kartofler.
Som tilbehør anbefales grøn salat .