MØRBRAD I FAD

 

2 stk.             mørbrad ca. 1 kg.
4 stk.             porrer
1 fed             hvidløg
250 gram     champignon
2 1/2 dl         piskefløde.

Tilberedning

Puds mørbradene fri for sener og hinder og skær hver i mørbrad i bøffer. Bank bøfferne let med  håndroden .Smelt smørret på en pande når det er gylden brunes bøffer hurtigt på begge sidder ,  krydr med salt og peber og læg dem i et ovnfast fad. vask og rens porrerne grundigt og skær dem i ringe. Rens champignon og skær dem i skiver. Svits nu porrer og champignon i fedtstoffet, hæld dem derefter i fadet til mørbradbøfferne. Kog panden af med fløde og tilsæt eventuelt et par dråber kulør. Hæld derpå pandeafkoget over grønsager og bøffer.

Stil retten nederst i den forvarmede ovn  ( 200 ° ca 30 minutter )

Serveres med Ris eller kartofler.

Som tilbehør anbefales grøn salat .