UNGARSK GULLASHSUPPE

gullaschsuppe-1Til seks personer

1kg oksespidsbryst eller lignende ikke  magert kød.
3 stk.              kraftben
5oo gram      kartofler
3 liter            vand
3 stk.              løg
1 spsk.           rosenpaprika
1 stor dåse    tomatpure
1 spsk.           salt
2 – 3 spsk.     svinefedt
1 tsk. stødt   spidskommen
2 stk.             røde peberfrugter

Tilberedning

I en 5 liters stegegryde smeltes fedstoffet og de finthakkede løg brunes her i.
kødet udskæres i 2 cm tern, hvorefter det sammen med paprikaen kommes i gryden og brunes godt,derpå tilsættes spidskommen og tomatpure, samt kraftben og vand. Til slut tilsættes kartofler og gulerødder som forinden er udskåret i 1 cm tern.  Retten småkoger nu indtil kødet er næsten mørt det vil sige  2 til tre timer.

Som tilbehør til retten høre pastaskruer eller nudler ,disse kommes i suppen inden serveringen.