1kg oksespidsbryst eller lignende ikke magert kød.
3 stk. kraftben
5oo gram kartofler
3 liter vand
3 stk. løg
1 spsk. rosenpaprika
1 stor dåse tomatpure
1 spsk. salt
2 – 3 spsk. svinefedt
1 tsk. stødt spidskommen
2 stk. røde peberfrugter
Tilberedning
I en 5 liters stegegryde smeltes fedstoffet og de finthakkede løg brunes her i.
kødet udskæres i 2 cm tern, hvorefter det sammen med paprikaen kommes i gryden og brunes godt,derpå tilsættes spidskommen og tomatpure, samt kraftben og vand. Til slut tilsættes kartofler og gulerødder som forinden er udskåret i 1 cm tern. Retten småkoger nu indtil kødet er næsten mørt det vil sige 2 til tre timer.
Som tilbehør til retten høre pastaskruer eller nudler ,disse kommes i suppen inden serveringen.