Guiso
8 portioner
1 kg Hakket oksekød
2 Store løg
1 1/2 Hvidkålshoved
3/4 kg Gulerødder
6 Mellemstore Kartofler
25 gr Smør eller margarine
salt
Bouillon af en 1/2 Bouillonterning
2 dl Vand
1 1/2 dl Ris
2 tsk Karry
Peber
Timian
Tilberedning
Løg kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes
Løg og oksekød brune’s i fedtstoffet hvorefter Hvidkål, gulerødder og kartofler tilsættes , når retten falder lidt sammen, tilsættes ris.
kogende vand med den opløste Bouillonterning hældes over retten og de tilsættes krydderier efter smag og behag. Retten småsnurrer under låg i ca. en halv times tid.
Guiso serveres med varme flutes, øl og brændevin.
OBS: Retten smager bedst på andendagen