GUISO

Guiso 

8 portioner

1 kg         Hakket oksekød
2              Store løg
1 1/2       Hvidkålshoved
3/4 kg     Gulerødder
6 Mellemstore Kartofler
25 gr      Smør eller margarine
salt
Bouillon af en  1/2 Bouillonterning
2 dl        Vand
1 1/2 dl  Ris
2 tsk      Karry
Peber
Timian

Tilberedning

Løg kartofler, gulerødder og hvidkål skives eller snittes

Løg og oksekød brune’s i fedtstoffet hvorefter Hvidkål, gulerødder og kartofler tilsættes , når retten falder lidt sammen, tilsættes ris.
kogende vand med den opløste Bouillonterning hældes over retten og de tilsættes krydderier efter smag og behag. Retten småsnurrer under låg i ca. en halv times tid.

Guiso serveres med varme flutes, øl og brændevin.

 OBS: Retten smager bedst på andendagen