( 4 -6 personer )
6 stk. tykke koteletter uden ben
1 spsk. dijon sennep
2-3 skiver røget skinke
4-6 skiver mild ost
hvedemel, salt og peber fra kværn
1 stk. æg
rasp
100 gram smør
Tilberedning
Skær eventuel overflødigt fedt af koteletten skær derefter en lomme i fedtsiden,
smør indvendig med sennep . Læg en halv skive skinke og en hel skive ost i hver lomme. luk derefter lommen med en kødpind eller tandsikker.
Vend koteletterne i melet som er krydret med salt og peber, og derefter i det sammenpiskede æg, for til slut at vende dem i raspen
Steg koteletterne 6-8 minutter på hver side.
De færdige koteletter serveres med løse ris eller en grønsagsblanding
Ønsker du sovs til retten ,så afkoger du blot panden med lidt bouillon , fløde eller vin , og servere den færdige sovs til koteletterne.